Om

Sonny Møller

Baggårdspoet - Trubadur - Sangskriver - Producer

Booking +45 4037 3494 - mollermusik@8800.dk

Som forløber for Episode I.

Udgav jeg først en EP med 5 sange på. Bla. Lille Lars og storbyen. Jeg havde aldrig udgivet noget før på det tidspunkt, så jeg famlede mig lidt frem i processen.

22 Maj 2012

Episode I udkom også på datoen d. 22 Maj og det var i 2013. Efter EP'en, fik jeg lyst til at indfri en gammel drøm om, at udgive en cd med mine egne sange og det gjode jeg så. DR P4 tog godt imod den og det gav mig blod på tanden.

Toppen af Danmark udkom som single d. 8 December 2014. Det var en ide affødt af TV Nord Salto. Hvor Seerne havde skrevet en masse ord om, hvad de syntes der betegener Nordjylland. Der skulle Rasmus Møller & jeg så bikse en tekst sammen live i deres uddsendelse. Det gik godt og senere skrev jeg den færdig og TV Nord lavede en flot video til den. den rundede 100.000 visninger i 2016.

D. 15 Jan. 2015 udgav jeg singlen Lad os danse.

Det var starten til et samarbejde med Jens Varmløse, Rasmus Boje-Nielsen og Thomas Vadmann.

Det blev også den jeg senere på året optrådte med i DK4's nye tv show DanskTop talent 2015.

DR P5 spillede den heldigvis tit og den nåede op på en 11. plads på Dansktop Barometeret, lige under Kim Larsen.

Allerede den 20. april 2015, kom singlen Drukket månen Fuld.

Den blev spillet flittigt på lokalradioerne og snuppede en 12. plads på Dansktop Barometeret . Tog til København og lavede en flot video til den.

11. dec. 2015 udgav jeg Nattens Perler og den blev virkelig godt modtaget på DR P5 og den opnåede at være den mest spillede sang i en uge i januar 2016.

Det var så småt gået op for mig, at folk ikke længere købte musik og derfor var der heller ikke belæg for at bruge en masse på en video, så den lavede jeg selv på min mobil telefon.

26 Feb. 2016 udkom jeg så med mit andet hele album, med mine egne sange. Sonny Møllers Orkester bestod af Jens Varmløse, Rasmus Boje-Nielsen og Thomas Vadman.

På albummet var det sangen Landevej der er "Hit" sangen. Lidt en overraskelse, for egentlig var den en langsom rock ballade på ca. 8 min, men for sjov foreslog jeg vi lavede den i en kort country version. Den kunne jeg egentlig bedst li'.

5. nov. 2016, udkom jeg så med et decideret rock nummer.

og stillede op med det i DK4' s ny omdøbte musik show DanskPop Talent 2016.

Nanna Lee var ikke den store succes, hverken på radio eller i Tv. Men jeg syntes egentlig det er en gedin poprock sang. Så det kan være den vågner op en dag.

Lige nu i skrivende stund April 2017 arbejder jeg på det næste album Episode III. Det er en ny sammensætning som hedder Sonny Møllers Trio.