Diskografi

22. Maj 2012.

Som forløber for Episode I.

Udkom først en EP med 5 sange på. Bla. Lille Lars og storbyen. Jeg havde aldrig udgivet noget før på det tidspunkt, så jeg famlede mig lidt frem i processen.


Episode I, udkom også på datoen d. 22 Maj 2013. Efter EP'en, det en gammel drøm om, at udgive en cd med mine egne sange,der drev værket det gjorde jeg så. DR P4 tog godt imod den og det gav blod på tanden.

Toppen af Danmark udkom som single d. 8 December 2014. Det var en ide affødt af TV Nord Salto. Hvor Seerne havde skrevet en masse ord om, hvad de syntes der betegener Nordjylland. Der skulle Rasmus Møller & jeg så bikse en tekst sammen live i deres uddsendelse. Det gik godt og senere skrev jeg den færdig og TV Nord lavede en flot video til den. den rundede 100.000 visninger i 2016.

D. 15 Jan. 2015 udkom singlen Lad os danse.

Det var starten på et samarbejde med Jens Varmløse, Rasmus Boje-Nielsen og Thomas Vadmann.

Det blev også den jeg senere på året optrådte med i DK4's nye tv show DanskTop talent 2015.

DR P5 spillede den heldigvis tit og den nåede op på en 11. plads på Dansktop top 30 Barometeret, lige under Kim Larsen.

Allerede den 20. april 2015, kom singlen Drukket månen Fuld.

Den blev spillet flittigt på lokalradioerne og snuppede en 12. plads på Dansktop top 30 Barometeret . Videoen er skudt i København, på diverse værtshuse og hoteller, af Henrik Stendahl.


D.11. dec. 2015 udkom Nattens Perler og den blev virkelig godt modtaget på DR P5 og den opnåede at være den mest spillede sang på P5 i en uge i januar 2016.

Det var så småt gået op for mig, at folk ikke længere købte musik og derfor var der heller ikke belæg for at bruge en masse på en video, så den lavede jeg selv på min mobil telefon.

26 Feb. 2016 udkom så mit andet hele album, Episode II med mine egne sange. Sonny Møllers Orkester, bestod af Jens Varmløse, Rasmus Boje-Nielsen og Thomas Vadman.

På albummet var det Country sangen, Landevej der var "Hit" sangen. Lidt en overraskelse, for egentlig var den en langsom rock ballade på ca. 8 min, men for sjov foreslog jeg vi lavede den i en kort country version. Den kunne jeg egentlig bedst li'.

5. nov. 2016, udkom jeg så med et decideret rock nummer.

og stillede op med det i DK4' s ny omdøbte musik show DanskPop Talent 2016.

Nanna Lee var ikke den store succes, hverken på radio eller i Tv. Men jeg syntes egentlig det er en gedin poprock sang. Så det kan være den vågner op en dag.

Fra Havn til havn udkom som single 22 Maj 2017. Den nåede op på en 2. plads på DR P5's Dansktoppen.

Folkene bag var Marin Nielsen på bas og div., Finn Kristensen på Trommer og Michael Møller Porsbord på Guitar.

Martin Nielsen og Finn Kristensen endte med at blive grundstammen i Sonny Møllers Trio.

23. Februar 2018, udkom endnu en single, Ingen vej tilbage. Det var samme hold fra Sonny Møllers Trio. Den blev også godt modtaget og kom med på DK4 Dansktoppen.

Videoen blev lavet ude i Baren ved Møller musik og Morten G. Møller var fotografen.

6. Juli 2018 kom singlen Summer af Sommer. Den var sådan en "I sidste øjeblik" udgivelse. Jeg fandt ud af at DR jo faktisk også holder ferie, men vi nåede det og den kom med og blev spille flittigt på radiostationerne landet over. Den var Ugens Flash på Radio Alfa. Planen var at vi kunne tage til Skagens festival, men en frisk single udgivelse i kufferten. Jeg havde Jens Varmløse på trommer og Martin Nielsen på bas.

24. August 2018, kom så "Tid og tanker. Den havde vi i forvejen optrådt med på DK4's Dansktop talent i 2017. En god, lid mørk, country sang om livet og døden.

På trommer Finn Kristensen. På Bas Martin Nielsen og Guitar Michael Møller Porsborg.

Egentlig besætningen fra Sonny Møllers Rummelige Trio. 

7. September 2018, udkom det 3. og sidste album i trilogien, Episode III. Det var det første album, der var 100 % egen produktion. Det var en hård og langsommelig process og der var mange uforudsete problemer, med både det ene og andet. Men det var samtidig også en god læringsprocess og vi er belevet en hel del klogere. De gamle singler, Toppen Af Danmark og Nanna Lee fik også en plads på albummet. Toppen af Danmark blev mixet om og der kom ny vokal op, så den lød up to date. Det var sjovt at grave den frem igen og arbejde på den. Nanna Lee var egentlig fin som den var, dog lavede vi ny mastering på den.

På Pladen medvirker: Flemming Fiol på Violin. Jens Varmløse på Utallige instrumenter lige fra trommer til mandolin, på Toppen af Danmark, Nanna Lee og Summer af Sommer. Rasmus Boje Nielsen på Bas, i Nanna Lee. Thomas Vadmann, trommer på Nanna lee. Kalle Jørgensen (De Gyldneløver) på Bas i Toppen af Danmark. Jens Memphis (De gyldne løver) på Fløjte i Toppen af Danmark.

Martin Nielsen på Bas, slideguitar, kor og klaver og han var også medproducer på de fleste af sangene på pladen. Min broder Michael Møller Porsborg på Elguitar. Finn Kristensen på Trommer og kor. Tekst og musik af Sonny Møller også medvirkende på guitar, kor, vokal og Producer af albummet.

8. November 2019.   Egentlig havde jeg besluttet, efter Episode III, der skulle der skulle gå mindst 100 år inden jeg udgav noget nyt.

Men på Engelsholm Slot, i Slotskælderen en sommernat i baren, aftalte jeg med den

dansk/ svenske guittarist, Perry Stenbäck at vi skulle indspille nogle sange sammen. På

det tidspunkt havde jeg ikke som sådan noget konkret at smide i projektet, men efter

opholdet på Engelsholm, var jeg super inspireret og jeg skrev 17 nye sange hen over sommeren. Jeg gennemgik sangene og der var faktisk et par gode nogle imellem, så jeg

bookede tid i Lundgaard Studios d. 1. Okt. Perry Stenbäck på guitar, banjo, harmonika,

ukulele, lab steel og samtidig svingede han også producer pisken. Henrik Kunz var med på bas. Henrik og Perry har spillet sammen i mange år, så det lå lige til højrebenet.

Vi indspillede i alt 3 sange. Tættere på dig, Lille Sten og Stille Danmark.

Det første Perry gjorde som producer var at fyre den eksisterende guitarrist, mig og det

viste sig at være en god ide. Dog fik jeg lov at være guitarrist på Lille Sten, men det kommer vi til senere. 

Lille sten udkom 14. Februar 2020.

En lille tanke om hvad sådan en lille sten den har været igennem i løbet af de mange tusinde år den formodentlig har eksisteret. 

Singlen blev taget godt imod på DR P5 og har indtil videre været spillet på Studio 5 og Madsen. 

Sonny Møller Guitar og Vokal

Perry Stenbäck Banjo & Slide

Henrik Kunz